Voor deelnemers

Wie doet er nog meer mee

Alle teams komen uit Limburg. Zowel uit Noord-, Zuid-, als Midden-Limburg.
  • In totaal hebben 15 teams zich ingeschreven.
  • Bijna 200 kinderen zijn zich aan het voorbereiden op de regiofinale
  • 1 team werkt hard aan de uitdagingen op het BSO
  • 4 teams werken hard aan de uitdagingen op hun Voortgezet Onderwijs School.
  • 10 teams werken hard aan de uitdagingen op hun Basisschool

Dagprogramma Regiofinale

Na de voorbereidingen komen alle teams naar de Greswaren om zich op vier onderdelen te presenteren voor een jury. Één van de onderdelen is de robotwedstrijd, daar krijg je (tenminste) drie kansen om te laten zien wat je kan. Bij de andere onderdelen geef je een presentatie of komt de jury langs. De hele dag is er voor jou en je team een vaste plek waar je je spullen, robot, laptop, jassen e.d. kwijt kan, maar belangrijker nog: waar je nog last minute aanpassingen kan verwerken. De dag begint zodra iedereen er is en wordt afgesloten met een gezamenlijk programma met o.a. de prijsuitreikingen van de verschillende onderdelen. Hiernaast hebben we een CONCEPT programma opgenomen voor de dag. Dit programma is nog niet definitief, maar geeft inzicht over hoe de dag verloopt. Het definitieve programma wordt begin januari gedeeld. Bedenk dat je, inclusief reistijd, je de hele dag wel bezig bent.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Het is belangrijk om regelmatig op de ‘FAQ’ pagina te kijken. Hier worden naast hele goede vragen en hun antwoorden ook de laatste aanpassingen op de regels gepubliceerd. Wil je dus goed voorbereid naar de regiofinale, dan is dit een van de belangrijkste pagina’s!
Ga door naar de ‘FAQ pagina’ verder op deze website.
Foto: Thomas Vugs

FLL Dashboard

Na inschrijven heeft elke coach (en team) toegang tot het dashboard van de landelijke organisatie. Dit is een belangrijke plek om de gegevens van je team actueel te houden, maar ook om informatie en lesmateriaal te downloaden. Gegevens bijwerken: een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op de regiofinale is dat je alle teamgegevens actueel houdt, bijvoorbeeld de teamnaam en de namen van teamleden (ÉN hun geboortedata). Deze gebruiken wij op de regiofinale voor het dagprogramma van het team, de juryleden gebruiken die om jullie als team te herkennen en de presentatoren om jullie aan te kondigen. Belangrijk dus dat je deze actueel houdt of dat door een teamlid laat doen. Via de afbeelding hiernaast kun je direct naar je dashboard om gegevens bij te werken of materiaal downloaden.

Agenda

  • Woensdag 6 oktober coachbijeenkomst over de inhoud (locatie Greswaren) 
  • Woensdag 12 januari coachbijeenkomst over de regiofinale (locatie Greswaren)
  • Zaterdag 29 Januari 2022 Regiofinale

Meest recente berichten

Het laatste nieuws vind je op onze socials Facebook FLL-Limburg en Instagram FLL-Limburg
Laatste berichten